vidaXL tömör akácfa kerti dohányzóasztal 60 x 60 x 36 cm

23,499.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: a94a718df95d Kategória: Címke:
Leírás

Kifinomult és vonzó kültéri bútort keres? Ez a tömör akácfa dohányzóasztal optimális választás. Ez a tömör akácfa asztal természetes olajos felületkezelést kapott a maximális tartósság érdekében, és teraszon, kertben, tornácon, medence mellett vagy bármilyen más kültéri helyszínen elhelyezhető. Az akácfa egy trópusi keményfa, amely időjárásálló és tartós. A kivitelezés minden lépését a legnagyobb gondosság jellemzi, legyen az a polírozás, a festés vagy a lakkozás. A kézműves munkának és a gyönyörű faerezetnek köszönhetően minden bútordarab egyedi, és kissé különbözik a többitől. Emellett a masszív, rácsos kivitelű asztallapra rágcsálnivalót, gyümölcskosarat, dísztárgyakat és egyebeket is tehet. A dohányzóasztal összeszerelése egyszerű.Anyaga: tömör akácfa olajos felületkezelésselMérete: 60 x 60 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)Időjárásálló és könnyen tisztíthatóRácsos kivitelű asztallapÖsszeszerelést igényel: igen

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping