vidaXL szürke szövet és alumínium pavilon lamellás tetővel 3 x 4 m

260,739.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: ef06c7a3e48e Kategória: Címke:
Leírás

Ez a modern és elegáns pavilon lenyűgözően mutat kertjében, teraszán, medencéje fölött stb. Élvezze családjával a társas összejöveteleket! Ez a PA-bevonatú szövetből készült pavilon vízlepergető és kosztaszító. Az erős alumíniumváznak köszönhetően a pavilon robusztus és nagyon tartós. Ez a pavilon állítható lamellás tetővel rendelkezik. A lamellákat egyszerűen elforgathatja és az ideális pozícióba állíthatja a hajtókar segítségével. Nyissa ki őket, amikor élvezni szeretné a napsütést, és csukja be ismét, ha egy kis árnyékos helyre vágyik, vagy védelmet keres az eső elől. Ez a pavilon tökéletes választás szabadtéri tevékenységekhez. FIGYELEM: Ezt a terméket SOHA nem szabad rossz időben, például erős szélben, heves esőzésben, hóban, viharban… stb. használni.Színe: antracitszürkeAnyaga: szövet (100% poliészter PA-bevonattal), alumíniumMérete: 3 x 4 x 2,05/2,25 m (Ho x Szé x Ma)Vízlepergető és kosztaszítóÁllítható lamellás tetővelÖsszeszerelést igényel: igen

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping