vidaXL szürke fa kerti szék zsámollyal

39,219.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 475eed44bbfa Kategória: Címke:
Leírás

Lazítson antik stílusú, tömör fából készült karosszékünkben, melyhez zsámoly is tartozik. Elegáns és időtálló dizájnjával bármilyen kültéri dekoráció praktikus és klasszikus kiegészítője lehet. Ez a tömör keményfából, tartós bevonattal készült karosszék kiemelkedően strapabíró és időjárásálló. A széket és a zsámolyt elhelyezheti a kertben vagy verandán és benne ülve elolvashat egy jó könyvet vagy elkortyolhat egy csésze kávét. A kerti szék és a zsámoly összeszerelése egyszerű.Színe: szürkeAnyaga: keményfa + fenyőfaSzék mérete: 70,5 x 96 x 92 cm (Szé x Mé x Ma)Ülőfelület szélessége: 48,5 cmÜlőfelület mélysége: 60 cmHáttámla magassága: 80 cmKarfa magassága a talajtól: 58,5 cmÜlőfelület magassága a talajtól: 37 cmZsámoly mérete: 48,5 x 61 x 34 cm (Szé x Mé x Ma)Max. teherbírás: 110 kg

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping