vidaXL sárga tömör fenyőfa kerti Adirondack szék zsámollyal

29,399.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: ff4499ea0e02 Kategória: Címke:
Leírás

Pihenje ki magát a kertben vagy a teraszon ebben a divatos és kényelmes Adirondack székben és zsámolyon! Ez a tömör fenyőfából készült kerti szék masszív vázzal rendelkezik és stabil, így könnyen karbantartható és időjárásálló. Az ergonomikus kialakítású szerkezet optimális kényelmet biztosít. Emellett a zsámoly leválasztható, hogy extra támaszt nyújtson lábának. Elegáns és időtálló kialakításával praktikus és klasszikus kiegészítője lesz külterének. Figyelem: Kültéri bútora élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy tisztítsa rendszeresen, és ne hagyja feleslegesen a szabadban, védelem nélkül.Tisztítás: Használjon enyhe szappanoldatot.Tárolás: Ha lehetséges, tárolja zárt, hűvös, száraz helyen. Ha a terméket a szabadban tárolja, védje vízálló burkolattal. Eső vagy havazás után törölje le és szárítsa fel a felesleges vizet vagy havat a sík felületekről. Hagyjon elegendő légkeringést a nedvességből eredő károk elkerülése érdekében.Színe: sárgaAnyaga: tömör fenyőMérete: 70 x 147,5 x 88,5 cm (Szé x Mé x Ma)Ülőfelület szélessége: 50 cmÜlőfelület mélysége: 49 cmKarfa magassága a talajtól: 52 cmMax. teherbírás: 110 kgleválasztható zsámollyalÖsszeszerelést igényel: igen

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping