vidaXL piros tömör fenyőfa kerti Adirondack szék

48,999.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: ecb9e95a601e Kategória: Címke:
Leírás

Pihenje ki magát a kertben vagy a teraszon ebben a kényelmes fa Adirondack székben! A tömör fenyőfából készült kerti szék masszív vázzal van ellátva, így stabil, könnyen karbantartható és időjárásálló. Az ergonomikus kialakítású szerkezet optimális kényelmet biztosít.  Felhívjuk a figyelmét, hogy a termék természetes fából készült, így előfordulhatnak rajta tökéletlenségek. Figyelem: Kültéri bútora élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy tisztítsa rendszeresen, és ne hagyja feleslegesen a szabadban, védelem nélkül.Tisztítás: Használjon enyhe szappanoldatot.Tárolás: Ha lehetséges, tárolja zárt, hűvös, száraz helyen. Ha a terméket a szabadban tárolja, védje vízálló burkolattal. Eső vagy havazás után törölje le és szárítsa fel a felesleges vizet vagy havat a sík felületekről. Hagyjon elegendő légkeringést a nedvességből eredő károk elkerülése érdekében.Színe: pirosAnyaga: tömör fenyőMérete: 165,5 x 85,5 x 89 cm (Szé x Mé x Ma)Ülőfelület szélessége: 50 cmÜlőfelület mélysége: 49 cmKarfa magassága a talajtól: 52 cmMax. teherbírás: 110 kgÖsszeszerelést igényel: igen

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping