vidaXL krémszínű alumíniumpavilon 400 x 300 cm

146,559.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 40eae2807628 Kategória: Címke:
Leírás

Ez a kerti pavilon klasszikus eleganciát sugároz. Tökéletes védelmet nyújt a napfény ellen kültéri események alkalmával: szabadban történő vacsorázáskor, grillezéskor, családi összejöveteleken és sok más rendezvényen is. Az oxford szövetből készült és poliamid festékkel ellátott tető megóvja Önt a közvetlen napfény vakító fényétől és káros UV-sugaraitól. A pavilon szilárd váza erős alumíniumból és acélból készült, ezért ellenáll a rozsdának, és rendkívül stabil. A függönyök könnyű felcsatolása érdekében tépőzárakkal rendelkezik. A pavilon a hozzá járó rögzítőelemek segítségével könnyen a földhöz rögzíthető. Összeszerelése rendkívül egyszerű.  Megjegyzés: ezt a terméket SOHA nem szabad rossz időben, például erős szélben, heves esőzésben, hóban, viharban stb. használni.Színe: krémszínűVáz anyaga: alumínium és acélTető anyaga: oxford szövetMérete: 400 x 300 x 270 cm (Ho x Szé x Ma)Párkány magassága: 200 cmUV-álló poliamid bevonattal ellátott tetőDupla tetővel

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping