vidaXL kerti bútor védőhuzat 8 fűzőlyukkal 229 x 113 x 73 cm

8,489.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 32fa9bc3ebfb Kategória: Címke:
Leírás

Ez a kiváló minőségű kerti bútorhuzat alkalmas arra, hogy egész évben megvédje a rattan szettjét a kosz, a szél, az eső és az UV sugárzás ellen. A védőhuzat strapabíró polietilénből készült, mely víz- és UV-álló, illetve szakadásálló, ezért mindennapos használatra is alkalmas. 10 alumínium fűzőlyukkal és egy rögzítőkötéllel lett ellátva, hogy még jobban illeszkedjen a garnitúrájához. A védőhuzat az 40924 / 40837 cikkszámú, 8 személyes rattan szettünkhöz illik. Más bútorgarnitúrához is használható, ha a mérete megfelelően illeszkedik a bútorok méretéhez.Színe: feketeFűzőlyuk anyaga: alumíniumMérete: 229 x 113 x 73 cm (Ho x Szé x Ma)Szövet sűrűsége: 90 g / m²10 fűzőlyuk rögzítőkötéllelVízálló és UV-álló8 személyes rattan szetthez illik

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping