vidaXL fekete és fehér mozaik felakasztható erkély asztal

30,059.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: dfb61ca50f70 Kategória: Címke:
Leírás

Ez a felakasztható erkély asztal elegáns és praktikus, félkör alakú kialakításban. Ez minden bizonnyal nagyszerű kiegészítő lesz erkélyén, dohányzóasztalként szolgálva. Ráhelyezheti italát vagy bármi mást, amit kézközelben szeretne tudni.     A vasváz hozzájárul szilárdságához, míg a félkör alakú kerámia asztallap időjárásálló és könnyen tisztítható. Ez az erkély asztal bármilyen korlátra felakasztható, ami maximum 18 cm széles. Könnyen összecsukható használaton kívül, ezzel több helyet takarítva meg!     Szerezze be ezt a mozaik erkély asztalt, és hozza ki a lehető legtöbbet a rendelkezésére álló térből! Asztallap színe: fekete és fehérAnyaga: vascső + kerámia Félkör alakú kialakításTeljes mérete: 76 x 56 x 64 cm (Ho x Szé x Ma)Asztallap mérete: 76 x 38 cmA korlátok közötti legnagyobb távolság: 18 cmKönnyen összecsukható

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping