vidaXL fekete acél és üveg kerti asztal 130 x 130 x 72 cm

66,609.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 3ce8389eef09 Kategória: Címke:
Leírás

Ez a letisztult, egyszerű dizájnnal rendelkező kerti asztal remek választás kertjébe, verandájára, illetve egyéb kültéri helyszínre. A porszórt acélból készült kültéri asztal tartós és masszív. A nagy méretű edzett üveg asztallap karbantartása egyszerű. Ezenkívül könnyen tisztítható. Figyelem: Kültéri bútora élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy tisztítsa rendszeresen, és ne hagyja feleslegesen a szabadban, védelem nélkül.Tisztítás: Használjon enyhe szappanoldatotTárolás: Ha lehetséges, tárolja zárt, hűvös, száraz helyen. Ha a terméket a szabadban tárolja, védje vízálló burkolattal. Eső vagy havazás után törölje le és szárítsa fel a felesleges vizet vagy havat a sík felületekről. Hagyjon elegendő légkeringést a nedvességből eredő károk elkerülése érdekében.Színe: feketeAnyaga: porszórt acél, edzett üvegMérete: 130 x 130 x 72 cm (Ho x Szé x Ma)Összeszerelést igényel: igen

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping