vidaXL 4 db fekete legyező alakú napernyőtalp

32,029.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 9b5fcfa5be64 Kategória: Címke:
Leírás

Tartsa konzolos napernyőjét szilárdan zord időjárási körülmények között vagy heves szélben nagy teherbírású, vízzel vagy homokkal töltött napernyőtalpunk segítségével. A napernyőtartókat kereszttalpú ernyőkhöz tervezték. A tartós HDPE műanyagból készült talpszett rozsdamentes, és éveken keresztül használható. 4 különálló darabból áll, és körülbelül 60 liter vízzel, vagy akár 72 kg homokkal lehet feltölteni. Töltés nélkül a napernyőtalp könnyű, így a fogantyús kialakításának köszönhetően könnyen hordozható és tárolható. A szállítmány 4 legyező alakú napernyőtalpat tartalmaz.Színe: feketeAnyaga: HDPETeljes mérete: 101 x 8 cm (Átmérő x Ma)Mindegyik darab mérete: 69 x 47 x 8 cm (Ho x Szé x Ma)Homokkal vagy vízzel is felölthetőŰrtartalma (egyenként): 15 liter víz / 18 kg homokKönnyen tölthető tölcsérÖsszeszerelést igényel: nemA csomag tartalma:4 db legyező alakú napernyőtalp

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping