vidaXL 2 db hintapadtakaró ponyva 6 fűzőlyukkal 135 x 105 x 175 cm

15,919.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: ba22bdf0ea37 Kategória: Címke:
Leírás

Ez az erős hintapadtakaró-szett alkalmas arra, hogy egész évben megóvja a hintapadját és egyéb kültéri bútorait a kosztól, a széltől, az esőtől és az UV-sugaraktól. A takaróponyva tartós polietilénből készült, amely víz, UV-, és szakadásálló, így mindennapi használatra alkalmas. Mindegyik ponyva 6 alumínium fűzőlyukkal és egy rögzítőkötéllel rendelkezik, így jobban illeszkedik garnitúrájához. Elülső oldala kinyitható, feltekerhető, és kötelekkel rögzíthető. A 2 cipzárral könnyű felhelyezni és megszorítani, ezáltal megakadályozható, hogy a ponyvát lefújja a szél.Színe: feketeAnyaga: alumínium, PE (polietilén)Mérete: 135 x 105 x 175/140 cm (Ho x Szé x Ma)Szövet sűrűsége: 80 g / m²6 fűzőlyuk rögzítőkötéllel2 cipzárralAz elülső oldal feltekerhető és kötelekkel rögzíthetőDupla varrásVízálló és UV-állóA csomag tartalma:2 db borító

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping