V22 érintés nélküli infravörös lázmérő

11,990.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 56cc3e8b3a4a Kategória:
Leírás

A készülék egy infravörös hőmérő, mely segítségével megmérheti a test hőmérsékletét a homlok elé tartva, anélkül, hogy érintkeznének vele. Alkalmazható csecsemőkön és felnőtteken egyaránt. Gyermeke lázát akár alvás közben is megmérheti! A technológia óriási előnye, hogy a testhőmérsékleten kívül felületek (fürdővíz, bébiétel, stb.), illetve a szoba hőmérsékletét is megmérhetjük. Termékjellemzők: Speciális kialakítás az emberi test hőmérsékletének mérésére, a homloktól 3-5 cm távolságra. Infravörös érzékelő, praktikus és egyszerű használat Memóriafunkció: tárolja az utolsó 32 mérés eredményét 3 színű digitális LCD háttérvilágítással rendelkezik – azonnali, vizuális eredményértékelés Választható mértékegység (Celsius és Fahrenheit) Automatikusan kikapcsolás (30 másodperc után), az energiatakarékosság érdekében Mérési pontosság: ±0,3°C Külön hangjelzés a túlságosan magas hőmérséklet jelzésére Kikapcsolható hangjelzés: választható néma üzemmód Műszaki jellemzők: Mérési távolság: 3-5 cm Mérési pontosság: ±0,3°C Mérési tartomány: Testhőmérséklet: 32.0°C~ 42.9°C Ezen belül 3 színt különböztetünk meg Zöld szín: 37.3°C-ig – a normál hőmérsékletet jelöli Narancssárga szín: 37.4°C ~ 37.9°C – hőemelkedést jelent Piros szín: 38°C felett – magas lázat jelöl Felületi hőmérséklet: 0°C ~ 60°C Szobahőmérséklet: 0°C ~ 40°C A készülék mérete: 155×100×40mm Energiaforrás: 2 db AA elem (nem tartozék!)

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping