Tukorfalat Kettő

2,512.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 8642394f7c41 Kategória:
Leírás

A Tuki nevű ciklon, spániel bőrbe bújva, újra keresztül- kasul száguld az életeteken, hogy elmeséljen megannyi kalandot, ami az első könyvéből kimaradt! Természetesen vele száguld a póráz végén Manyus, a gazdája, hangosan óbégatva, hogy „Tukiazanyádcsipáját!”, és persze lobogó fülekkel követi őket a zűrbe és a zavarba az összes két és négylábú családtagjuk is. Ti, Olvasók, pedig biztosak lehettek benne, hogy a schoroksári káoszbrigád mindent elkövet, hogy ismét megzavarja a létetek rendjét! Figyelmeztetés! A Tukorfalat Kettő, az első részhez hasonlóan sírvaröhögős. Bár, ez a Kettes többször birizgálja az érzelmi könnycsatornákat. Zsebkendő nélküli használatakor sanszos, hogy összemaszatolod a lapokat! Vigyázat! A könyv, célzottan szemfelnyitogató okból, erősen állatvédelmi tanokat is tartalmaz!

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping