TESLA RoboStar T40 robotporszívó, nedves- száraz, HEPA szűrő, 300 ml

66,490.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: a7e1724d347b Kategória: Címke:
Leírás

TESLA RoboStar T40 robotporszívó 

Robotporszívó felmosó funkcióval, bármilyen típusú padlóhoz – porszívóz, felmos és feltöröl. Memóriával ellátott giroszkópos navigációval és infravörös érzékelőkkel rendelkezik, ami megakadályozza az ütközést és a lépcsőröl történő leesést. Automata feltöltés, 300 ml-es portartály, 300 ml-es felmosótartály, 2 oldalkefe (2 db tartalék), mikroszálas felmosó (1 db tartalék). Vezérlés a készüléken. Takarítás módja: kefék és felmosás. A legkorszerűbb nagy kapacitású Li-ion akkumulátor, 120 perc működési idő. Csendes működés (60dB zajszint), infravörös távirányító, fehér színű.

Robotporszívó a tökéletes tisztaság érdekében

A TESLA RoboStar T40 robotporszívó rendkívül hatékonyan takarít a lakás nehezen megközelíthető területein, kis termete miatt tökéletesen porszívózik és felmos a rejtett helyeken is, az ágy alatt, a bútorok körül. Az antisztatikus kefék segítségével hatékonyan takarít a szoba sarkaiban is. A porszívózáson túl képes feltörölni a nedves mikroszálas törlőkendővel, összegyűjtve a szemmel nem látható, apró porréteget is. 

Porszívózás és felmosás

A porszívózás mellett a Mop funkció lehetővé teszi a padló alapos tisztítását egy nedves mikroszálas felmosóval. A porszívózás alatt a szennyeződést egy 300 ml-e tartály fogja fel, ami könnyen kiemelhető és tisztítható. A felmosáshoz a portároló egy mozdulattal kicserélhető egy 300 ml-es víztartályra. A mikroszálas felmosó modult és a víztartályt  a csomagolás tartalmazza.  A giroszkópos navigáció és a FASTtrack memória segítségével nem tér vissza a már egyszer megtisztított területekre, valamint a takarítás után automatikusan visszatér a töltőaljzatába.

HEPA szűrő az allergia ellen

A TESLA RoboStar T40 robotporszívó működése közben a HEPA szűrő felfogja a finom port, atkákat vagy állati allergéneket. Az antisztatikus sörtékkel ellátott kefék segítségével hatékonyan összegyűjti, majd nagy szívóteljesítményének köszönhetően felszívja a nagyobb szennyeződéseket és az állati szőröket is. A szűrő könnyen tisztítható.

Kényelmi funkciók 

A LED kijelzővel ellátott infravörös távirányítóval egyszerűen programozható a robotporszívó, előre beállítható a tisztítási idő, így hazaérve a tiszta lakás fogad. A készüléket távollétedben is nyugodtan használhatod, hiszen finom érzékelői és memóriája segítségével magabiztosan tájékozódik a lakásban, a lépcsőről való leesést és az ütközéseket 13 infravörös érzékelő gátolja. 

TESLA RoboStar T40 robotporszívó jellemzői

 • 2 az 1ben robotporszívó felmosó modullal
 • Giroszkópos navigáció memóriával
 • Infravörös érzékelők az ütközés és a lépcsőről történő leesés ellen
 • Infravörös távirányító LED kijelzővel
 • Virtuális fal támogatás
 • Nagy hatékonyságú mosható HEPA szűrő
 • Előre programozható takarítási idő
 • Csendes működés
 • Nagy szívóteljesítmény az állati szőrök tisztításához
 • Automatikus töltés a dokkolón
 • Nagy kapacitású akkumulátor 120 perc üzemidővel
 • 2 év garancia
 • INGYENES országos kiszállítás
Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping