Tech 21 Fly Rig 5 SansAmp V2

148,900.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: d1bb9bdad8ba Kategória: Címke:
Leírás

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:Gitár padló sokoldalú, kompakt méretekkel és nagyszerű hangzással. Ez ideális túrákhoz, de házi feladatokhoz is. SansAmp univerzális technológiával, torzításmentes Plexi / Cali, Boost Tap / Reverb és Delay effektekkel, új beállítási lehetőségekkel, önállóan állítható helyiségméretű reverbként. Ezenkívül hatáskörhurkot, tuner és XLR kimenetet is tartalmaz. A hatás közvetlenül csatlakoztatható a rögzítési konzolhoz és a PA rendszerekhez, valamint az erősítő kiegészítő beállításaként használható. A Fly Rig a Blonde tónusát kínálja, és az Active EQ, Level és Drive potenciométerekkel állítható be. A Plexi / Cali szekció a Drive, Tone és Level vezérlők segítségével állítható be, és kétféle torzítás között is vált. A Boost szakasz 12 dB-es növekedést biztosít. Ezenkívül a Multifeket évjárat és ismétlődő beállításokkal van ellátva vintage kazetta visszhang hatással. A késleltetés lehetővé teszi a lábhossz és a drift gomb váltását.
Gyártás országa: Kína
Típus: Multieffect
Hálózati adapter mellékelve: Igen
Tápegység: Adapter
Beépített tuner: Igen

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping