Sugarlandi hajtóvadászat (platina gyűjtemény) – Blu-ray

2,512.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 91d5545c8e8d Kategória:
Leírás

A Sugarlandi hajtóvadászat Lou Jean Poplin igaz történetét meséli el, aki elrabolt egy texasi járőrt, s nyomában a környék valamennyi rendőrével keresztülszáguldott az egész államon, csak hogy megakadályozza fia adoptálását. Ez a hálás szerep visszacsalta Hollywoodba az Oscar-díjas Goldie Hawnt, aki már jó ideje távol volt a filmvilágtól. Szintén ezzel a filmmel debütált a nagyvásznon egy lelkes és fiatal rendező: Steven Spielberg.Hangsávok:magyar (DTS 2.0 mono), angol (DTS-HD master audio 2.0), cseh (DTS 2.0 mono), lengyel (DTS 2.0 mono), orosz (DTS 2.0 mono), portugál (DTS 2.0 mono), spanyol (DTS 2.0 mono), thai (DTS 2.0 mono), török (DTS 2.0 mono)Feliratok:magyar, angol, bolgár, cseh, észt, görög, héber, horvát, kantoni, koreai, lengyel, lett, litván, mandarin, orosz, román, spanyol, szlovén, thai, török, ukránKéparány:1080p HD, szélesvásznú 2.35:1 (16:9)12 éven aluliak számára nem ajánlott – F/8329/J

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping