Scolar kiadó – Lámpát fel! – Fedezd fel az állatokat!

4,475.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: c57a547619a6 Kategória:
Leírás

Világíts, csodálkozz, fedezd fel a varázslatos lámpás képeskönyv megbújó állatait! Hűha, a kaméleon képes változtatni a színét! Vajon ki kukucskál a csigaházból? A mágikus zseblámpa fényénél sok állatot fedezhetsz fel. Mindegyiket ismered már? Mókás böngésző varázslatos fényhatásokkal, mágikus zseblámpával és több mint 50 mágikus világító képpel! Nézd, mi minden történik a tengerben! Megtalálod a tengericsillagot a tengerfenéken? Nahát, ez a kalózok kincse! Látod a rákot az erős ollóival? Hány delfint találsz a képen? Hol rejtőzik a polip? Fedezd fel a dzsungel állatait! A tukánt a nagy csőréről lehet felismerni. Megtalálod a képen? Nézd, a leopárd elbújt! Felfedezed a színes pillangót? Nicsak, a kaméleon képes változtatni a színét! Szzzzz – a fűben egy kígyó lapul. JELLEMZŐK: 3 éves kortól Méret: 190×230 mm Terjedelem: 10 oldal Kötés: kemény Varázslatos lámpás képeskönyv: Kiváló minőség Életkornak megfelelő témák Játékos kalandok

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping