Long Shot – Távoli dobás (Dobd rá! 1.)

3,611.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: f2a07b968f29 Kategória:
Leírás

EGY TILTOTT SZERELEM AZ NBA ROBBANÉKONY VILÁGÁBÓL… Azt hiszed, tudod, milyen egy kosaras barátnőjének lenni? Nem tudod. A tündérmesém a feje tetejére állt. És boldogtalanul éltek… Megcsókoltam a herceget, és átveréssé változott. Bolond voltam, a szerelme pedig – a bolondok aranya. Most van egy új játékos a játszmában, August West. Az NBA egyik legfényesebb csillaga. Ellenállhatatlan. Tiltott Engem akar. Én pedig őt. De a múltam és a hercegem, aki átvert, nem ereszt. „Ha csak egy könyvet olvasol el idén, ez legyen az. Aztán add oda minden nőnek, akit ismersz!” Natasha, Natasha is a Book Junkie „A Long Shot valódi, nyers, érzelmes és erőteljes könyv. Csupán egy maroknyi könyvvel találkoztam életem során, amiről TUDTAM, hogy örökké velem marad, és ez is egy közülük.” Kandi Steiner, Top 10 Amazon bestsellerszerző Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog! 18 éves kortól ajánljuk!

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping