Lawless – Törvényen kívül

2,771.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: e830daf4aabc Kategória:
Leírás

MEGGYÖTÖRT. MEGTÖRT. ELVESZETT. Thia mindent elvesztett. Végső elkeseredésében ahhoz a motoroshoz fordul segítségért, akivel gyerekkorában találkozott. Szüksége lenne a szívességre, amit a srác évekkel ezelőtt megígért. Bear legjobb barátja meghalt, az apja pedig el akarja tenni láb alól. Kisebb gondja is nagyobb a rózsaszín hajú lánynál, akivel egyszer találkozott egy benzinkúton, és többé nem is gondolt rá. Aztán a lány összevert teste a küszöbén várta. Ha Bear meg akarja tartani az ígéretét, akkor kockára kell tennie mindent, akár az életét is… és ami a szívéből maradt. Thia összetört és magára maradt. Bear törvényen és bandán kívüli. Kettejüknek esélyük sincs. Majdnem el is hiszik ezt a hazugságot… „Ha elkezded olvasni a könyvet, nem tudsz szabadulni tőle,egyszerűen letehetetlen. Valódi, nyers, szenvedélyes és veszélyes,a karakterek pedig gyönyörűen tökéletlenek és megtörtek, mégis erősek.Izgalmas, veszedelmes, mégis romantikus." – Christy, goodreads.comÉlvezd a sodrását! „Imádtam. Nem tudom azt mondani, hogy jobban szerettem,mint Kinget, mert Bear története is levett a lábamról.Sötét, fájdalmas, szexi." – Eriii, moly.hu „Szokásosan mocskos, fájdalmas, néhol szomorú, és nagyon-nagyon badasstörténet. A vége pedig megint olyan, hogy legszívesebben rögtönelkezdeném a következő részt." – Jully, moly.hu 18 éven felülieknek!

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping