Krepp ágynemű Elis (LS280) – Ložní povlečení 140×200 + 90×70 – (LS280)

11,960.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: c9ec48bcd618 Kategória: Címke:
Leírás

A geometrikus elemekkel kiegészített természetes virágmotívum örömére szolgál az időtlen elegancia szerelmeseinek. A lila tónusokat ötvöző, vonzó színű, pamut ágynemű frissességet áraszt a hálószobába. A párnahuzatok 90×70 és a kis párnák 40×40 cm -es varrásban vannak készítve, a különböző mintáknak köszönhetően mindegyik más. Anyag: 100% sima pamut, súlya 125 g / m2, szövet nagy fonalasűrűséggel és lágysággal, tartós színű szövet, a minőségi festésnek köszönhetően. Ajánlott mosási hőmérséklet a színek szerint 40 ° C, mosás kifelé fordítva, fehérítők nélkül, vegyi tisztítószerek nélkül.
Az alapár gombos rögzítéssel értendő. Ha más típusú rögzítést részesít előnyben, a kosárba helyezésekor megjelenik egy táblázat, ahol további 29 CZK -ért módosíthatja a zárás lehetőségét cipzárra vagy szállodai zsebre.
Az ügyfél kérésére a méreteket INGYENESEN állítjuk be – a nagyobbtól a kisebbig.
(Módosítás az ügyfél kérésére – a Polgári Törvénykönyv 1837. § -ának rendelkezései szerint nem lehet elállni az adásvételi szerződéstől, de a 24 hónapos garancia érvényes.)
Garancia: 24 hónap
Cseh termék
A monitor beállításaitól függően a kép színe kissé eltérhet. 

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping