Kombinált TENS és EMS készülék

19,990.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: b45290007fdd Kategória:
Leírás

TENS kezelés: Olyan gyógyszermentes fájdalomcsillapító módszer, amely elektromos ingerek, azaz impulzusok segítségével aktiválja a test fájdalmat elnyomó mechanizmusait azzal, hogy az érző idegek stimulálásával a fájdalom idegi jelzéseit blokkolja és ezzel egyidejűleg fokozza a szimpatikus idegrendszeri funkciók normalizálását segítő endorfin termelődését. Ennek hatására csökken vagy megszűnik a fájdalomérzés, amely még a kezelés után több órával is kitarthat. Elsősorban mozgásszervi eredetű fájdalmak esetén hatásos. A készülék különlegessége, hogy TENS modulált móddal rendelkezik, mely a hozzászokás megelőzését szolgálja. Éppen emiatt a legalkalmasabb az olyan fájdalmak kezelésére, melyek krónikus, sok esetben már évek óta tartó betegségből adódóan akár naponta jelentkeznek. (Pl. reumás ízületi fájdalmak vagy artritiszes (gyulladásos) panaszok mindennapi kezelésére. Lényege, hogy a kezelés során a készülék folyamatosan változtatja a kezelő impulzus paramétereit (frekvencia, impulzusszélesség és/vagy intenzitás). Így a test egyáltalán nem vagy sokkal később alkalmazkodik az elektromos impulzusokhoz. Termékjellemzők: 60 választható programmód: 30 TENS, 27 EMS, 3 masszázs 40 intenzitás fokozat 2 csatornás kivitel külön is szabályozható intenzitással Modulált mód, hogy megelőzze a kezeléshez való hozzászokást 4 db 5×5 cm-es elektródatappancs, melyek egyidejű használatra alkalmasak Magasabb impulzus frekvencia: 2 Hz-120 Hz Szemléletes LCD kijelző Akkumulátoros kivitel USB töltővel Műszaki adatok: Impulzus frekvencia: 2 Hz-120 Hz Impulzus szélesség: 100-300 µs Áramforrás: 3,7 V Li-ion akkumulátor Kimeneti feszültség: max. 120 mA (500 ohm töltöttségi szinten) Hullámforma: kétfázisú négyszög hullámforma Súly: 82 gr Működési környezet: 5-40 Co hőmérséklet; 15-93% relatív páratartalom; 700-1060 hPa légköri nyomás Tárolási környezet: -10-55 Co hőmérséklet; 10-95% relatív páratartalom; 700-1060 hPa légköri nyomás Készülék mérete: 109 x 54,5 x 23 mm

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping