Képes atlasz gyermekeknek – Állatok a világban

3,490.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 45713c561783 Kategória:
Leírás

Ebben a gyönyörű atlaszban megismerkedhetsz minden földrész állatvilágával, sőt térképeken is elhelyeztük a különböző fajokat, így képet kaphatsz arról, hogy milyen állatok élnek az egyes országokban, milyen az élőhelyük: erdő, hegyvidék, szavanna, sarkvidék, vagy éppen sivatag. Sok térképpel segítünk Neked a böngészésben: találsz a könyven földrajzi és közigazgatási térképeket is, hogy könnyebben azonosíthasd az egyes országokat, kis zászlóval jelöltük meg őket. Felfedezésekben gazdag utazást és jó szórakozást kívánunk. Kategória: Ismeretterjesztés gyerekeknek Jelleg: könyv Megjelenés: 2021.04.19. Méret: 260 × 340 Oldal: 48 Korosztály: 6 éves kortól Nem: uni Kötészet: cérnafűzött Felhasználás: ismeretszerzés Borító: keménytáblás Díszítő: formalakkozott Téma: állatok, természettudomány

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping