Jennifer Monroe titka

1,672.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 30ceff01bd01 Kategória:
Leírás

Az amerikai kisvárosban élő, harmincas évei elején járó, kétgyermekes családanya, Jennifer Monroe egy péntek délután, a munkahelyéről hazatartva teljesen véletlenül belebotlik a sikeres építészmérnökbe, Leonardo De Sicába. Jennifer egyáltalán nem akar beleszeretni Leonardoba, és a férfi is tiszteletben tartja, hogy a nő férjnél van és gyerekei vannak, azonban a sors fintora, hogy mégis egymásba szeretnek. Azonban mégsem ítélhetjük el és nem tarthatjuk erkölcstelennek őket tettükért, mivel az élet nem ilyen egyszerű, ugyanis az érzelmeknek nem parancsolhatunk. De vajon beteljesedik-e a szerelmük, Jennifer és Leonardo egy pár lesznek-e, vagy a nő a gyerekei és a férje mellett marad, esetleg valami teljesen váratlan történik? Találkozásuk után mindketten rengeteg gyötrődésen mennek keresztül, a nő is és a férfi is folyamatosan küzd bűntudatával. Happy end lesz-e történetük vége? A kérdés az, hogy mi a happy end?

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping