Érzéki rabság

3,604.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 63ce30eef40d Kategória:
Leírás

Travis Sawyer élete gyökeresen megváltozik egy tragédiát követően. Feltett szándéka, hogy jobbá tegye a világot, mindeközben folyamatosan küzd a belső démonjaival.Mona Wright számos rossz döntés után céltalanul, és magányosan tengeti mindennapjait. Nincs semmi, ami izgalommal töltené el, mígnem egy napon nyomozók érkeznek a munkahelyére. A lány megízleli az adrenalin vérpezsdítő hatását és mindent elkövet, hogy ne kelljen róla lemondania… Egy megoldatlan ügy, egy véletlen találkozás és egy elkeseredett döntés, ami megkérdőjelezheti Travis nyomozói mivoltát… Egy tekintet, ami elvarázsol, egy érintés, ami magával ragad és érzéki rabságba zár… Családon belüli erőszak, gyász, depresszió, újrakezdés. Visszatérnek Ella Steel szereplői, akiket a szerző Hajsza sorozatában ismerhettünk meg, hogy ezúttal az ő szemükön keresztül élhessük át az eseményeket.

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping