Eperhajó – játékos zongora- és énektanulás 4-12 éves gyermekeknek

4,990.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 77400c8ebbe3 Kategória: Címke:
Leírás

Az Eperhajó az első boldog, örömteli sikerélményekre épül, játékosan segíti át az óvodásokat és a kisiskolásokat a kezdeti nehézségeken. A kicsik érdekes feladatokon keresztül, lépésről lépésre tanulnak meg zongorázni és kottát olvasni a teljesen kezdő szinttől a kétkezes játékig. A hetven népszerű és kevésébé ismert gyermekdalt, valamint a több mint száz színes rajzot tartalmazó könyvet imádják a gyermekek. Diszlexiával küzdőknek sem kell lemondaniuk a zenetanulás öröméről: számukra hiánypótló ez a kötet! Egyedülálló, mégis a hagyományos zeneoktatási módszert követi; otthon és az iskolában egyaránt eredményesen használható. A szerző több mint 20 éves zongoratanítási tapasztalattal rendelkezik, elsősorban gyermekeket oktat. Szerző: Kalmusné Idrányi Eszter Kiadó: Kalimeraki Media Kft. Kiadás éve: 2013 Oldalszám: 136 Kötés: puhatáblás, cérnafűzött Méret:210×297 mm

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping