Eleven mesék – Karácsony az erdőben

1,290.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 706c26470141 Kategória:
Leírás

Nyisd fel a könyv borítóját, lapozgass benne: máris megelevenedik előtted egy csodálatos mesevilág! A történeteket már hallottad, ismerheted valahonnan, de milyen remek móka újra átélni Bambi, Hófehérke vagy Maugli és A három kismalac kalandjait. A sorozatban két téli történetet is találsz, amelyek a tél és a karácsony hangulatát idézik. De akiket a dinók, vagy az unikornisok érdekelnek, az is kedvét leli egyik-másik kötetben!Kategória: Kalandok és klasszikusok Jelleg: térbeli mesekönyv Megjelenés: 2020.10.27.Méret: 180 × 140Oldal: 12Korosztály: 3 éves kortólNem: uniKötészet: kartonált Felhasználás: szórakozás Borító: bélelt borító Díszítő: formalakkozott Kiegészítők: előugró elemekkelTéma: karácsony, tél

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping