Electro Harmonix Sovtek Deluxe Big Muff Pi

57,900.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: d563cc05e25e Kategória: Címke:
Leírás

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás: Elektromos gitár pedál hatása. A Sovtek Deluxe Big Muff Pi ötvözi a polgárháború és a zöld orosz nagy muff hangját a Deluxe Big Muff vezérlésével egy eszközben. Tartalmazza a Sustain, Tone, Volume és számos Deluxe Big Muff funkciót a maximális hangbeállításokhoz. A Sovtek Deluxe Big Muff Pi ajánlatai: MIDS EQ – 310 Hz-ről 5,0 kHz-re állítja a középfrekvenciákat, növeli a szintet 10 dB-ig, vágott és magas / alacsony Q EQ-rezonancia- és sávszélesség-kapcsolót. Lábvezérlő a MIDS EQ-hoz – kapcsoló LED-en a MIDS EQ áramkörhöz. A kapu – kiküszöböli a nem kívánt hangokat és zajt. Blend – a tiszta és torzított jel arányának meghajtója. Alacsony jelfrekvenciákat biztosít basszusgitárral. Hasznos, ha más jel torzító hatásokkal kombinálják. Fonott – magas helyzetben magas frekvenciákat és megkülönböztető hangot ad. Alsó helyzetben hagyományos zöld orosz hangot biztosít. Expression pedál bemenet – Wah effekt létrehozása. Igaz bypass – megőrzi a jel integritását hatástalanítással. Beépített pufferkapcsoló bemenethez – csúszópuffer kapcsoló Big Muff áramkörhöz. Mids EQ berendezés – beépített beállítások a (Q) nagy Q sávszélességhez, (b) magas Q kimeneti térfogat és (c) teljes MIDS EQ kimeneti térfogat.
Gyártás országa: USA
Típus: Distortion
True bypass: Igen
Hálózati adapter mellékelve: Nem
Típus: Boost
Típus: Wah-wah
Típus: Buffer
Típus: Equalizer
Kezelőfelület: Volume
Kezelőfelület: Blend
Kezelőfelület: Tone
Kezelőfelület: Sustain
Kezelőfelület: Gate
Kezelőfelület: Mids Level
Kezelőfelület: FS
Kezelőfelület: Mids Frequency
Kezelőfelület: Wicker
Kezelőfelület: High Q/Low Q
Bemenet: Mono
Bemenet: Expression
Kimenetek: Mono
Tápegység: Adapter or Battery
Opcionálisan elemről is üzemeltethető: Igen
Akkumulátor típusa: 9V

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping