Délvidéki pezsgés

3,107.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: f690704d8541 Kategória:
Leírás

„Egy hazalátogatás története olyan emberekkel, akiket jó, hogy ismersz, de azért néha örülsz, hogy nem vagytok rokonok. Szórakoztató vakációs olvasmány!” – Cathy Pickens, a Southern Fried Mysteries szerzője Liz Talbot magánnyomozó modern déli szépség: melegszívű, jó hírű és Sig 9 pisztolyát mindig a táskájában hordja. Amikor megölik a nagymamáját, Liz hanyatt-homlok rohan vissza Dél-Karolina szigetére az otthonába, hogy megtalálja a gyilkosát. Rendőrfőnök bátyja kizárja a nyomozásból, ezért saját kezébe veszi az ügyet, ráadásul feltűnik a régen meghalt legjobb barátnője is, ami tovább bonyolítja a dolgokat. A család halálos veszélyben van, így Liznek többre lesz szüksége, mint az esze és a szépsége, hogy biztonságban tudhassa őket. Elindul az alvilági nyomok után, hogy elkapjon egy pszichopatát, mielőtt az kapja el őt. Szorul a hurok! „Ötletes, együttérző, őszinte és vicces; a Délvidéki pezsgéssel igazi vidéki boldogságra lelsz.” – Carolyn Hart, a What the Cat Saw szerzője „Fantasztikus történet! Csak most találtam rá az írónőre, de nagyon hálás vagyok érte! Már most tudom, hogy a főhős, Liz Talbot az egyik kedvencem lesz.” – LGHudson, amazon.com „Mindenkinek ajánlom. Biztosan elolvasom a következő részt is!” – Jonathan, goodreads.com 16 éves kortól ajánljuk!

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping