Darabokban

3,604.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 5b54bc8f701a Kategória:
Leírás

Richard és Judy könyvklub „Óriási Sharon Bolton-rajongó vagyok. Ez eddigi legjobb könyve.” – Lee Child AZ UTOLSÓ LEHELETÉIG MENEKÜLNI FOG. Ő PEDIG MINDVÉGIG ÜLDÖZNI FOGJA. Felicity Lloyd egy éve Angliából Déli-Georgiába, a világ egyik legtávolabbi szigetére szökött a múltja elől és a férfi elől, akit régebben szeretett. Elképzelhető, hogy valaki egész életében meneküljön? Freddie Lloyd gyilkosságért ült a börtönben, és most vissza akarja kapni Felicityt. Akárhova megy a felesége, Freddie addig keresi, amíg meg nem találja. Vajon így is a nő nyomára akad, hogy Felicity konkrétan a világ végén bújt el? OTT VANNAK MINDKETTEN AZ ÖRÖK JÉG VESZÉLYES BIRODALMÁBAN. KI ÉLHETI TÚL? „Halálos macska-egér játék a világ végén.” – Erin Kelly „Erőteljes atmoszféra, előre kisakkozhatatlan csavarok.” – Elly Griffiths „A Darabokban éppúgy rabságban tartja az olvasót, mint az örök jég birodalma.” – J. P. Delaney Sharon Bolton nemzetközi sikernek örvendő angol thrillerszerző. Lancashire-ben nőtt fel, 2000 óta főállású anya és író. Első regénye az angol Amazon Best New Read címét érdemelte ki. Díjai: Mary Higgins Clark-díj (USA). Jelölések: a Krimiírók Céhének Aranytőr-díja, Theakston – A Legjobb Thriller-díj, a Nemzetközi Thrillerszerzők Legjobb Első Kötetért járó díja, Prix Du Polar (Franciaország) és Martin Beck-díj (Svédország). „Komor, lenyűgöző és csupa meglepetés.” – Mark Edwards „Eredeti, magával ragadó és felkavaró. Imádtam!” – Rachel Abbott „Borzalmasan jó könyv: hatásos, feszült és remek a ritmusa. A környezet és a cselekmény összhangjának a mesterpéldája, mind Cambridge-ben, mind a jeges Déli-Georgián. Nagyon ajánlom.” – Jane Casey „Rendkívül szórakoztató, nagyszerűen működnek a karakterek.” – Natasha Cooper, Literary Review „Bolton leírása erről a kopár, gyönyörű, elszigetelt tájról gyógyír a léleknek ezekben a korlátozásoktól terhes időkben, bonyolult krimicselekménye pedig kellemesen eltereli a figyelmünket a valóságról.” – Alison Flood, The Observer, New Review „Letehetetlen olvasmány.” – Prima „A helyszín elszigeteltsége kihangsúlyozza a történet komor feszültségét, ami – a lélegzetelállító akciójelenetekkel párosítva – egy rendkívüli thrillert eredményez. Az intelligens krimiírás csúcsa: bűn lenne kihagyni.” – SHOTS eMag „Hangulatos, komor és felkavaró. Letehetetlen olvasmány.” – Choice Magazine „Vérfagyasztó történet – jó pár meglepő fordulat készteti találgatásra az embert.” – Lisa Howells, Crime Monthly „Döbbenetes fordulatokkal teli, letehetetlen olvasmány.” – Bella Magazine „Imádom Sharon Bolton könyveit, nagyon jól ír erről az elszigetelt dél-atlanti tájról.” – Claire McGowan

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping