Boss WAZA Tube Amp Expander

413,790.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: f2acc52d7418 Kategória: Címke:
Leírás

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás: A csöves erősítők csöves logikai dizájn-bővítőjét Waza szakértelemmel hozták létre. A rugalmas programozható eszköz egyesíti a csillapítót a lámpaerősítőkhöz, a hangszóró-szimulációkhoz, az analóg kimeneti szakaszhoz, az IR-bankhoz, a hangszínszabályzóhoz, a hang konverterhez és a hatásegységhez. Támogatja a legfeljebb 150 W-os erősítőket. Az állítható impedancia lehetővé teszi az adott erősítő optimális beállítását. A készülék fenntartja az erősítő természetes hangját, dinamikáját és torzító jellegét. 10 kedvenc beállítás, a lábvezérlés GA-FC / FS lábkapcsolókkal és MIDI I / O és beépített 100W Class AB erősítővel, analóg kialakítással és hangerőszabályzóval. A 32 bites AD / DA, 32 bites hangfeldolgozással és 96 kHz-es mintavételi frekvenciával rendelkező DSP effekt szakasz sztereó hatást biztosít magas hangminőséggel: kompresszor, késleltetés, reverb és 4 x EQ. 22 gitárhangszóró szimuláció van 5 opcionális mikrofonnal – közeli mikrofonnal, 3 szobás mikrofonnal és 4 felhasználói infravörös résszel. Az Effect Loop lehetővé teszi a soros és párhuzamos vezetékeket az erősítő csatornaváltással. Ezen kívül párhuzamos hangszóró kimenetekkel rendelkezik két hangszóró csatlakoztatásához, kiegyensúlyozott XLR kimenetek (mono és L / R sztereó) csatlakoztatásához FOH konzolokhoz, PA hangszórókhoz és felvevő eszközökhöz. Fejhallgató kimenet, szerkesztő szoftver Mac / Windows és USB kimenet PC csatlakozáshoz is.
Fejhallgató bemenet: Igen
Tápegység: 240V
Impedancia: 16/8/4 Ohm
Teljesítmény: 150 W
Kompresszor: Igen
DI kimenet: Nem
Effektcső a loophoz: Igen
Lábkapcsoló bemeneti port: Igen
Mikrofon bemenet: Igen
MIDI interfész: Igen
Hangprocesszor: Effect Processor
Állványra szerelhető: Igen
Reverb: Igen
USB: Igen
Gyártás országa: Malaysia
Teljesítmény (Watt): 150.0
Kezelőfelület: Speaker out
Kezelőfelület: Resonance-Z
Kezelőfelület: Presence-Z
Kezelőfelület: Rig
Kezelőfelület: Line Out
Kezelőfelület: Phones
Kezelőfelület: Buttons
Hálózati adapter mellékelve: Nem
Opcionálisan elemről is üzemeltethető: Nem

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping