Barackvirág

2,512.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: af667a0ac0ac Kategória:
Leírás

A Barackvirág a harmadik verseskötetem, A fáklya és A harcos titka után. Ebben a könyvben is a MediBall által megtapasztalt érzetek, érzések, gondolatok a fő ihletforrás. A MediBall egy mozgásforma, egy mozgásos meditáció, egy önkifejezési forma, egy nem mindennapi sport. Képekkel, érzetekkel dolgozik. Harmónia, rendeződés, szabadság. Előttem a kép, erősödik bennem az érzet, ahogy az oktató kérésére elképzelem, hogy egy létrán állva nyúlok a barackért, s közben minden porcikám azért dolgozik, hogy egyensúlyban maradjak és elérjem a célt. A barackvirág az út eleje. Az úté melyen új dolgokat fedezhetsz fel magadról, a világról, az egyensúlyról, ha velem jössz egy verses utazásra. Barackvirág Zamatos gyümölccsé érik a barackvirág. Minden porcikáddal mozdulsz érte, Mikor a tested, lelked az egyensúlyt elérte, Megnyílik egy új szabad világ. Nem kell semmit sem kitalálnod. Nem kell semmit "csinálnod". Egy pici biztos pont és a tested tudja, hogy kell szállnod, Szárnyak nélkül a föld felett járnod. Mozdul a központ, érződnek az irányok, A mozdulataid merészek, vagányok. Nem félsz elhagyni a biztosat, Mert tapasztalni szeretnéd szabadságodat.

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping