Az idő még rövidebb története – A klasszikus ismeretterjesztő mű …

3,604.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: fc62abeda10f Kategória:
Leírás

Stephen Hawking világszerte ismert sikerkönyve,Az idő rövid története, mérföldkő volt a tudományos ismeret- terjesztés történetében. Ennek csak egyik oka a szerző lebilincselő stílusa, a másik viszont az általa tárgyalt lenyűgöző témák:a tér és az idő természete, Isten szerepe a teremtésben,a Világegyetem története és jövője. Kétségtelen tény viszont, hogy a könyv megjelenése óta sok olvasó jelezte Hawking professzornak, hogy milyen nehézséget okozott a könyvben szereplő legfontosabb fogalmak megértése.Ezért született meg Az idő még rövidebb története.A szerző szerette volna korábbi könyve mondanivalóját mégérthetőbbé tenni olvasói számára – és egyúttal kiegészítette azt a legújabb tudományos megfigyelések és felfedezések ismertetésével.

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping