Az ezüsterdő hercegnője (Éjféli bál 3.)

2,939.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 00833bee4d7c Kategória:
Leírás

Néha a farkas, a hős, és a nagymama az, akivel vigyáznod kell… Petúnia hercegnőt elrabolták! Bár… a baleset szó jobban illene a történtekre. Oliver, a vesztfálini erdők farkasai néven elhíresült tolvajbanda feje, nem szándékosan tette. Most pedig kénytelen lesz helyrehozni a dolgokat. Színt vall a király előtt, és elviszi a hercegnőt a nagyhercegné birtokára. Ám Petúnia távolról sincs biztonságban. Gyerekként a tizenegy nővérével együtt megátkozták őket, és emiatt szüntelenül táncolni kényszerülnek a Kőbezárt király éjféli bálján. Petúniát újfent baljós álmok üldözik, és nem lehet biztos abban, hogy valóban csupán rémálmokról van szó. Amikor a nővéreivel egy alaposan előkészített csapdába esnek, ki más menthetné meg őket, mint egy jóképű erdőlakó? Hagyd, hogy magával ragadjon! „Kalandokkal teli romantikus regény, ami egy kis humorral teszi könnyedebbé a sötét oldalt, így válik ez a történet egy klasszikus mese varázslatos feldolgozásává.” – USA TODAY blog, Happily Ever After „A hercegnő-trilógia csodálatos befejezése ez a könyv…” – RayGun, www.amazon.com Szereted a Vörös pöttyös könyveket? Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog. 12 éves kortól ajánljuk!

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping