Angol, ami neked biztosan kell!

3,772.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: 24ec112765fc Kategória:
Leírás

A mindennapi élethelyzeteket feldolgozó angol nyelvkönyv Érezted már azt, hogy nem azt az angolt tanulod, amire éppen a legnagyobb szükséged volna? Hogy talán nem a jegesmedvék kihalása a legfontosabb elsajátítandó téma (bocs macik, imádunk titeket), miközben egy angol nyelvű állásinterjú előtt állsz? Ezt a könyvet Gábor –  aki magyarként Angliában él és dolgozik, illetve angolul tanul – és anyanyelvi angol tanára, Naomi írta. A könyv azokat a szituációkat dolgozza fel, amivel Gábornak kellett megbirkóznia az angliai munkavállalása és beilleszkedése során, és amik vagy hiányoztak az angol nyelvkönyveiből, vagy pontatlanul szerepeltek bennük. Nyolc fejezetben, az utazástól a munkáig mutatjuk be a hétköznapi élethelyzeteket, sok esetben érzékeny témákat is érintve, mint például a fizetések, adók vagy megélhetési költségek. Megemlítjük a változásokat, amik Nagy-Britannia Európai Unióból való kilépéséből származnak (amit Brexitnek hívnak az angolok) és amik szintén kihatással vannak a mindennapi életre.

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping