A herceg és a bábu (Riválisok játszadozása 1.)

3,359.00 Ft

Minden termékinformáció csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott üzletben ellenőrizze a legfontosabb jellemzőket.

A termékek árai rendszeresen frissülnek. Néha azonban előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk.

ⓘ Az aktuális ár és a termék elérhetősége nem tölthető le

Ismerje meg ennek a terméknek az árát és elérhetőségét

Cikkszám: bca069ba5072 Kategória:
Leírás

A BÁBU Fogd a motort! Nyerd meg a versenyt! Gyűjtsd be a pénzt! Könnyű munkának kellett volna lennie. De törött lábbal és egy feljelentéssel végeztem, míg anyám legutóbbi pasija közbe nem lépett, mint egy fényes páncélú lovag. Blackwood Keep nem az otthonom, nem tartozom ide, és ezzel nem csak én vagyok tisztában. A fiú a folyosó túlsó végében, a megmentőm fia, tudja, hogy csontra éhes kóbor kutya vagyok. Ő a hely ura. A suli királya. És az első számú ellenségem. A HERCEG Nem áll szándékomban boldog családot játszani Hamupipőkével és a vad kislányával. Egy üveg Jameson és egy betört koponya eltünteti a problémámat a javítóba, de nem készültem fel a visszatérésére. Four egyenlíteni akar, és majdnem tökéletes tervet kovácsolt: kitálal, hogy a kivételezett fiú valójában bandatag. Okos lány, de okosabbnak kell lennie. Ezúttal nem lenne elég száműzni innen. Meg kell szelídítenem a kis bajkeverőt. A lányt a folyosó végéből, a névtelent. Senki vagyok az ezüstkanál nélkül. Ő a suttyók úrnője. A mocsár királynője. És az én kedvenc időtöltésem. Két nem átlagos fiatal nem átlagos párharca, egymás ellen, de egymásért is. Légy a részese! „Ez a könyv egyszerűen zseniális. Annyira jó, hogy el sem tudom mondani. Lenyűgöző. Izgalmas. Teljesen levett a lábamról. Elképesztően izgatott voltam, amikor az írónő bejelentette a meg jelenését, alig vártam, hogy végre olvashassam. Abszolút megérte várni rá.” – fruzsi829, moly.hu 18 éves kortól ajánljuk!

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping