Kapcsolatba lépni

Merüljön el a vásárlás világában, és élvezze a rengeteg terméket egy helyen, több száz bevált szlovák online áruházból.

A Bedy.hu termékkatalógus 2020-ban jött létre, és több száz ellenőrzött e-shop több mint egymillió termékét egyesíti, amelyek egyértelmű kategóriákra vannak osztva, és különböző tulajdonságok szerint kereshet bennük. A katalógusban szereplő termékeket például szín, méret, típus, ár és márka szerint rendezheti.

A Bedy.hu rendszeresen frissítik, és közvetlenül látogatóink támogatják. Ha linkjeinken keresztül vásárol, jutalékot kaphatunk az olyan ellenőrzött üzletekkel való együttműködés révén, amelyek termékeit ezen az oldalon találja meg. Célunk, hogy időt takarítson meg, és kiküszöbölje a vásárlás okozta stresszt.

A termékek árai és elérhetősége rendszeres időközönként frissül. Előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál, mint amit a katalógusban feltüntetünk, vagy a termék már elfogyott.

Az összes terméket és a hozzájuk tartozó fotókat, leírásokat és árakat közvetlenül az ezeket a termékeket kínáló webáruházakból töltjük le. Ebben az esetben nem tudjuk garantálni az oldalunkon közölt információk pontosságát. A termékkel kapcsolatos minden információt mindig ellenőrizni kell a végső e-shopban, amelynek kínálatában az áru megtalálható.

Elérhetőség

Digital zone s.r.o.
SNP 524/2
90301 Szenc

IČO: 53599276
DIČ: 2121427913
IČ DPH: SK2121427913

Digital zone s.r.o. ÁFA fizető.

A cég be van jegyezve a Cégjegyzékbe
A Pozsonyi Járásbíróság I. szakasza: Sro, iratszám. 150620/B

E-mail: info@bedygroup.com

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping