Hogyan vásároljunk

Hogyan lehet terméket találni

A terméket többféleképpen is megtalálhatja. Ha tudja a termék nevét vagy típusát, egyszerűen írja be a keresőbe. Ha egy termék szerepel a katalógusunkban, az megjelenik a keresési eredmények között.

Ha nem ismeri a nevet, weboldalunkon kereshet az elérhető kategóriákra és azok alkategóriáira. Itt szűrheti a termékeket például ár, szín, típus és különféle egyéb jellemzők szerint.

Mennyibe kerül a szállítás

A szállítás árát mindenképpen minden webáruház külön határozza meg. A Bedy.sk egy katalógus, amely több százezer terméket gyűjt össze ellenőrzött online áruházakból. A termékre kattintva eljut a végső e-shopba, ahol a konkrét termékkel kapcsolatos információkon túl a szállítás módjáról és a szállítás áráról is tájékozódhat.

Miért jelenít meg az üzlet eltérő árat?

Az ezeket a termékeket kínáló több száz online áruházból rendszeresen letöltjük az összes terméket és a hozzájuk tartozó információkat, beleértve az árakat is. Bár a termékek árai rendszeres időközönként frissülnek, néha előfordulhat, hogy a végső e-shopban más árat talál. Előfordulhat, hogy az üzlet leértékelte vagy lemondta termékét, és előfordulhat, hogy algoritmusaink nem regisztrálták a változást.

Miért nem található a termék

Ez a helyzet bármikor előfordulhat. A katalógus nem minden online áruház termékét tartalmazza. Naponta adunk hozzá új termékeket, de lehetetlen, hogy minden termék szerepeljen a katalógusban. Ennek ellenére arra törekszünk, hogy mindig a lehető legtöbb termékünk legyen.

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping